De complete oplossing voor Healthcare events

Van uitnodiging tot abstracts en interactie.

Een healthcare congres organiseren kan een behoorlijke uitdaging zijn, helemaal in de huidige tijd. Een tijd die vraagt om flexibiliteit, innovatie en goede communicatie. Laten wij daar nou veel ervaring mee hebben én heel goed in zijn. 

Met het online event platform van Networkapp organiseer je jouw online, live of hybride congres van begin tot eind. Bij Networkapp zijn we flexibel en betrokken. Daarom denken we dan ook graag met je mee hoe we jouw congres tot een succes maken. We werken bijvoorbeeld samen met verschillende partners, en staan ook open voor nieuwe verbindingen. Bijna alles kan, want we vinden het belangrijk dat onze klanten zelf de regie houden.

Hoe het (net)werkt in Networkapp 

Laat de juiste mensen elkaar én relevante kennis snel en gemakkelijk vinden tijdens live en online events. Faciliteer binnen één platform het netwerken tussen alle deelnemers met de verschillende contact- en netwerkmogelijkheden van het Networkapp event platform. Zo ontstaan waardevolle verbindingen, onverwachte connecties en 24/7 betrokkenheid. Benieuwd naar de verschillende functionaliteiten? 

Bekijk de mogelijkheden

betrekken

Abstracts, lezingen en sprekersinformatie

Maak het deelnemers gemakkelijk door informatie snel beschikbaar te maken in het platform.

delen

Communicatie

Informeer gasten en sprekers tussentijds en betrek ze bij specifieke onderwerpen.

verbinden

Verbinding, kennisoverdracht en echt contact

Deelnemers krijgen diverse netwerkmogelijkheden om elkaar online te ontmoeten.

Accreditatieproces van abstracts

Voorkom ruis en bespaar tijd met een geautomatiseerd abstract handling proces, bijvoorbeeld met onze Easydus koppeling. Weg met losse mails en excellijsten!

Flexibiliteit en regie

Wij ontzorgen en automatiseren, jij behoudt de regie. We werken samen met verschillende partners, en staan open voor nieuwe verbindingen als daar behoefte aan is.

Privacy en dataveiligheid

Het Networkapp platform is AVG-proof te gebruiken en data-veiligheid is een hoge prioriteit voor ons.

Networkapp @ WCES 2021

Van uitnodiging tot uitvoering, jij hebt de regie

Met het online event platform van Networkapp organiseer je jouw online, live of hybride congres van begin tot eind. Bij Networkapp zijn we flexibel en betrokken. Daarom denken we dan ook graag met je mee hoe we jouw congres tot een succes maken. We werken bijvoorbeeld samen met verschillende partners, en staan ook open voor nieuwe verbindingen. Bijna alles kan, want we vinden het belangrijk dat onze klanten zelf de regie houden.

We zijn flexibel in koppelingen  met andere systemen

Wij ontzorgen en automatiseren, zodat jij gemakkelijker, sneller of meer ontspannen jouw evenement beheert. We werken samen met verschillende partners, zoals Easydus voor geautomatiseerde abstract handling, en staan open voor nieuwe verbindingen als jij daar behoefte aan hebt.

Abstract handling met Easydus: dit levert het op

De Easydus software automatiseert het hele end-to-end proces van deelnemersregistratie tot en met abstract handling. Van submission en reviewing van abstracts tot het en met creëeren van sessies voor het uiteindelijke programma, én uitnodigen van deelnemers voor het congres. Wanneer je het beoordelingssysteem hebt opgezet, regel je het complete abstract handling proces heel eenvoudig.

Het unieke van Easydus is de flexibiliteit waarmee je het review proces geheel naar eigen wens kan inrichten. Dus niet alleen je eigen criteria bepalen, maar ook het aantal reviewers per abstract en zelfs de hoeveelheid reviewstappen.

Easydus en Networkapp zorgen voor verbinding tussen je gasten, ook al zijn ze fysiek niet bij elkaar. Iedereen kan deelnemen aan polls en live voting sessies. Networkapp en Easydus zetten in overleg met jou alles klaar volgens een handig stappenplan. Heb je tussendoor vragen? Wij zijn er uiteraard voor je! 

Benieuwd hoe dit jouw voorbereiding makkelijker en efficiënter maakt?

Bauen Sie Ihre App in 15 Minuten und testen Sie diese mit ihrem Team.

Registriere

Baue

Probiere

Probieren Sie es zu 100% unverbindlich aus.